​Not healthier - Just better

Privat catering

CATERING PÅ ÆGTE MEXICANSK MANÉR

Mad ud af huset til din næste fest

Det er ikke altid nødvendigt at rejse helt til Mexico for at spise sig mæt i tacos, quesadillas og burritos lavet på autentiske opskrifter og friske råvarer. Hos Mexihagen stræber vi efter at være Danmarks bedste i mexicansk kogekunst.


Men vidste du, at du faktisk heller ikke behøver at smutte forbi en af vores restauranter ved Nørrebro og Amagerbro Station for at få en bid af Mexico? Vi tilbyder nemlig også catering – og vi leverer gerne mad ud af huset til din næste fest, hvad enten du bor i København, på Frederiksberg eller i de omkringliggende byer.

Mad til fest skræddersyet efter dine behov

Der kan være mange grunde til at vælge at få hjælp fra et cateringfirma. Måske skal du holde fødselsdagsfest, men du vil hellere bruge tid på dine gæster end at stå i køkkenet i flere timer. Det kan også være, du planlægger en firmafest med buffet – måske endda en julefrokost – og gerne vil tilbyde dine ansatte en anderledes menu, hvor der virkelig er kælet for smagene.


Sammen med dig finder vi den bedste løsning til din næste fest. Vi kan skræddersy vores catering efter dine ønsker, og i samarbejde med vores leverandører byder vi på lækre råvarer og alt det, der passer til den mexicanske ånd.


Vi leverer din mad ud af huset, så du kun skal koncentrere dig om at hygge med dine gæster.

Kontakt os i dag og bestil catering

Hvis du vil slippe for at stresse til din næste fest, så få et firma til at stå for madlavningen. Hos Mexihagen vægter vi stolte, mexicanske madtraditioner og uforglemmelige smagsoplevelser.
Kontakt os og få et tilbud på catering. Vi glæder os til at vise dig og dine gæster, hvordan et festmåltid med mexicansk mad ud af huset kan se ud.

​Priser starter fra 169 kr. pr. kuvert

min. 20 kuverter

For mere information om catering

send en mail eller ring til os

Kontakt os i dag og bestil catering

Hvis du vil slippe for at stresse til din næste fest, så få et firma til at stå for madlavningen. Hos Mexihagen vægter vi stolte, mexicanske madtraditioner og uforglemmelige smagsoplevelser.

Kontakt os og få et tilbud på catering. Vi glæder os til at vise dig og dine gæster, hvordan et mexicansk festmåltid kan se ud. Du kan også leje vores foodtruck til din næste fest.

Se vores menu

​Not healthier - Just better

"Authentic Mexican food"

Best authentic Mexican food in town hands down!

Will be back.

Sean Pakbaz

"Takeaway menu"

Good taste will come back.

Peiyuan Liu

"God mad og flinke medarbejdere"

Virkelig lækker mad oplevelse!

100% Not healthy - just better.

Mathias Smestad

Er du interesseret?​

Bliv kontaktet omkring mulighed for catering til arrangement

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Mexihagen

CVR: 41765836

​Find smiley

Kontakt os

Mexihagen ApS

​​Lygten 2, Nørrebro, 2200

Klik her for rutevejledning

Telefon: 60 60 77 33

E-mail: taco@mexihagen.com

​Find os på

facebookinstagram