​Not healthier - Just better

Mekicansk takeaway

​Mexicansk takeaway med autentiske smagsoplevelser

Friske mexicanske retter lige til døren

Sidder du derhjemme med en mund, der løber i vand ved tanken om mexicansk mad, men har du ikke lyst til at skulle tage ud for at for at kunne nyde et autentisk mexicansk måltid? Så er du heldigvis kommet til de helt rette. Hos Mexihagen tilbyder vi nemlig mexicansk takeaway, som du kan få leveret lige til døren.

Vi har to mexicanske restauranter – lige ved henholdsvis Nørrebro og Amagerbro Station – og du kan derfor komme på en kulinarisk rejse til Mexico, hjemme hos dig selv, uanset om du bor i København, på Frederiksberg eller et andet sted heromkring. Vi leverer nemlig mexicansk takeaway med autentiske og friske retter i hele området.

Mexicanske smagsoplevelser med noget for enhver

Vores brede udvalg af mexicanske specialiteter inkluderer alt fra saftige tacos og fyldige burritos til friske salater og hjemmelavede salsas. Hver ret er en hyldest til det traditionelle mexicanske køkken, og med vores takeaway-service kan du nyde disse delikatesser hjemme hos dig selv eller på farten.

Hvad enten det er en hurtig frokost, mad til et større selskab eller blot almindelig aften, hvor du ønsker at forkæle dig selv, så kan vi være behjælpelige med mexicansk takeaway. Vi stræber efter at være de bedste i Danmark til at lave mexicansk mad, og vi går ikke ned på kvaliteten og friskheden, bare fordi du ønsker at spise maden derhjemme.

Hvis du står og ønsker at servere vores lækre mexicanske smagsoplevelser for et større selskab, så kan vi også stå for catering til dit arrangement. Også her leverer vi maden frisk til døren, så du blot kan læne dig tilbage og nyde en frisk bid af Mexico med dine nærmeste.

Bestil mexicansk takeaway her hos Mexihagen

Kunne du tænke dig at bestille mexicansk takeaway? Så ring herind allerede i dag! Vi fortæller dig også gerne mere om de enkelte retter eller kommer med anbefalinger, hvis du søger lidt inspiration i forhold til, hvad du skal vælge fra vores menu.

Bestil mad hos Mexihagen – og find dit nye favoritsted til takeaway i København!

Se vores menu

​Not healthier - Just better

"Authentic Mexican food"

Best authentic Mexican food in town hands down!

Will be back.

Sean Pakbaz

"Takeaway menu"

Good taste will come back.

Peiyuan Liu

"God mad og flinke medarbejdere"

Virkelig lækker mad oplevelse!

100% Not healthy - just better.

Mathias Smestad

Er du interesseret?​

Bliv kontaktet omkring mulighed for catering til arrangement

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Mexihagen

CVR: 41765836

​Find smiley

Kontakt os

Mexihagen ApS

​​Lygten 2, Nørrebro, 2200

Klik her for rutevejledning

Telefon: 60 60 77 33

E-mail: taco@mexihagen.com

​Find os på

facebookinstagram